Bedrijfsprofiel

Capelse Streekbouw bv is een bouw- en aannemingsbedrijf met een ruime ervaring in de utiliteit en speciale woningbouw. Een familie-onderneming met kwaliteit, slagvaardigheid en korte communicatielijnen. Met een vakbekwaam en enthousiast team en een grote hoeveelheid eigen materieel realiseren wij zowel kleine als grote projecten. Wij realiseren projecten variĆ«rend van renovatie tot nieuwbouw, waarbij de nadruk ligt op de utiliteitsbouw. Echter ook projecten met (Collectief) Particulier Opdrachtgeverschap zijn ons intussen niet vreemd. 

Het team

Ons team bestaat uit een hechte club vakbekwame mensen, die meedenken met de klant en waar samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid de basis vormen. Binnen dit team wordt volop gebruik gemaakt van de moderne technieken, zonder het vakmanschap uit het ook te verliezen. Zaken als digitale maatvoering, BIM-tekenwerk en coƶrdinatie is ruime ervaring mee.

Binnen het team zijn de meeste leden all-round inzetbaar. Van maatvoering, timmerwerk tot betonwerken en staalconstructies worden vaak met 1 team geheel beetgepakt. Door deze aanpak zijn wij een betrokken bouwer.

Materieel 

Capelse Streekbouw beschikt over een ruime hoeveelheid eigen materieel. Buiten de standaard zaken als ketenparken, opslagcontainers en bouwplaatsinrichting, hebben we ook meerdere kranen, shovels en een roterende verreiker tot onze beschikking. Hiermee zijn zowel kleine werken als grote werken geheel selfsupporting. Zeker de inzet van een vaste, vaak elektrische kraan zorgt voor een grote meerwaarde in binnenstedelijke projecten.

rupskraan
Potain 40 mtr rupskraan